Advertentie

Softonic-recensie

Herleef de gloriejaren van de speelhal

Street Fighter 2 Plus Champion Edition biedt ongecompliceerd knokwerk op je pc. De klassieker uit de speelhal is nu te spelen op je thuiscomputer, in al haar 16-bit glorie van weleer. Om dit spel te spelen dien je te beschikken over de ROM (een kopie van de cartridge op je pc) en emulator Kega Fusion.

Virtuele machines die spelcomputers simuleren zijn er in overvloed. Street Fighter 2 Plus Champion Edition wordt geleverd met de Fusion Megadrive emulator, waarmee je tevens (Sega) Master System, Game Gear en Sega CD games speelt op je pc. De game is een exacte versie, ofwel port van de speelhal-variant.

De toevoeging Champion Edition in de titel slaat op de vier extra vechters waarover je beschikt. Dit zijn de voormalige boss-karakters Balrog, Vega, Sagat en M. Bison. De namen van deze 'bosses' (hekkensluiters bij een toernooi) zijn in deze Japanse versie door elkaar geschud maar dit mag de pret niet drukken. De actie is nog zoals vroeger, vergezeld met pakkende, old school-muziek.

Wie op zoek is naar jeugdsentiment heeft geluk: dit is een exacte kloon van Street Fighter 2 Plus Champion Edition. Op de verwisselde namen van de eindbazen na is de game precies wat je er van verwacht: nostalgisch knokwerk en knoppenrammen tot bloedens toe.

VOOR

  • Old school 16-bit-genot

TEGEN

  • Uitleg ontbreekt

Programma is beschikbaar in andere talen



Beoordelingen about Street Fighter 2 Plus Champion Edition

Heeft u geprobeerd Street Fighter 2 Plus Champion Edition? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.